Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Από το εργαστήριό μας στο χώρο σας!

Με διάθεση από την αρχή σπιτική, επιλεγμένα υλικά & συνταγές προσεκτικά διαλεγμένες, παράγουμε χειροποίητα προϊόντα ζύμης, τα οποία αποτελούν ιδανικές & πρακτικές λύσεις για τους επαγγελματίες που ψάχνουν να εντάξουν στο κωδικολόγιο και στο menu τους προϊόντα γευστικά, γρήγορα αλλά και εύχρηστα, μέσα στις τάσεις της σύγχρονής αγοράς αλλά και με σωστή ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο από τα προϊόντα μας, είμαστε στη διάθεσή σας & θα χαρούμε να σας δώσουμε περισσότερες διευκρινήσεις, να σας αποστείλουμε δείγματα ή να σας κάνουμε μια πλήρη γευστική παρουσίαση στις εγκαταστάσεις μας ή στο χώρο σας.

Οι Επαγγελματικές μας Συσκευσίες

Οι Επαγγελματικές μας Συσκευσίες

Περισσότερα
Οι Συσκευασίες Λιανικής μας

Οι Συσκευασίες Λιανικής μας

Περισσότερα

Δρομολόγηση

Το εργαστήριό μας εξυπηρετεί με δικά του μεταφορικά μέσα τις περιοχές εντός Αττικής ενώ για περιοχές εκτός Αττικής, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε είτε μέσω μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας είτε μέσω συνεργαζόμενου αντιπροσώπου. Το κόστος των μεταφορικών για παραδόσεις εκτός Αττικής επιβαρύνει την εταιρείας σας ενώ υπάρχει ελάχιστη χρέωση ανάλογα με την περιοχή σας (εντός & εκτός Αττικής) ανά παραγγελία .
Για τις παραγγελίες σας μπορείτε να μας ενημερώνετε είτε τηλεφωνικώς στο 2102463925 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες είτε στο παρακάτω email: orders@ergastiriocastello.gr ενώ τα δρομολόγια για την επόμενη εργάσιμη ημέρα κλείνουν στις 15:00 της προηγούμενης. Για να δείτε τις ημέρες παραδόσεων ανά περιοχή μπορείτε να πατήσετε εδώ:

Περισσότερα

Φόρμα Επικοινωνίας / Ενδιαφέροντος

Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν:

Όταν εγγράφεστε σε ένα συγκεκριμένο Newsletter, εμείς (Εργαστήριο Castello) προσθέτουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια αντίστοιχη λίστα αλληλογραφίας. Αν είναι εκεί, ξέρουμε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό το θέμα.

Είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής μας επικοινωνίας ωστόσο μπορείτε πάντα να αφαιρέστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από τις λίστες αλληλογραφίας μας.

Στείλτε ένα email στο info@ergastiriocastello.gr.

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου (όπως MailChimp ή Mad Mimi) για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων. Μόνο ορισμένα μέλη του προσωπικού μας μπορούν να δουν τις λίστες με διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να αφαιρέσουν τη διεύθυνση email σας από τη λίστα αλληλογραφίας, θα πρέπει ομως να το ζητήσετε για να το πράξει.

Δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.
Συμφωνώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και θα ήθελα να εγγραφώ στο Newsletter της εταιρίας


Όροι Πληρωμής

Ο τρόπος πληρωμής αφορά κατάθεση ή μετρητά με την παράδοση (εντός Αττικής) ή την παραγγελία για παραδόσεις εκτός Αττικής.
Tα στοιχεία IBAN των λογαριασμών μας είναι τα εξής:
Στοιχεία Δικαιούχου: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΠΕΔ ΜΕΠΕ
EUROBANK: GR980 260 402 00000 102 003 41 106
PIRAEUS BANK: GR050 171 565 00065 651 095 85 679
NATIONAL BANK: GR31 0110 7110 0000 7110 0298 588
ALPHABANK: GR20 0140 1170 1170 0200 2024 913